Faucetpay microwallet nedir?

 Bitcoin kazanmaya başlamanın ilk adımı Faucetpay sitesi

FaucetPay, Faucethub kapandıktan sonra açılan ve faucethub ile aynı mantıkta çalışan güzel bir mikro cüzdandır. Peki mikro cüzdan nedir sorusu akla geliyor. Bunu anlatmak için kısaca bir musluk kavramına değinelim. Musluk dediğimiz olay, ücret ödemeden yada farklı bir değişle yatırımsız, sizlere kripto para biriktirmenize olanak sağlayan sitelerdir. Bu tarz sitelerde farklı yöntemler ile kazanç bulunur. Bunlardan en önemlisi musluk tıklamasıdır. Bunun dışında PTC, Shortlink, çeşitli oyunlar, çekilişler vb. gibi alternatifler ile kripto para biriktirebilmek mümkündür. Bu tarz musluklar ödeme yapabilmek için en pratik yola başvururlar. İşte bu yöntem mikro cüzdanlardır. Her türlü musluktan biriktirdiğiniz BTC, ETH, LTC , DASH , BİTCOİN CASH vb gibi koinleri bu tarz mikro cüzdanlarda biriktirip, toplu olarak istediğiniz borsa cüzdanına (binance, kucoin, btcturk, paribu vb.) veya multi cüzdanlara (Trust wallet, atomic wallet, exodus gibi) çekebilirsiniz. 



Elbette musluk tıklaması yapabilmek için, öncelikle biriktirmek istediğiniz koin'in cüzdanını eklemelisiniz. Sağ üst kısımdan Linked Addresses sayfasına gitmelisiniz. Burada herhangi bir yerden(örneğin btcturk bitcoin adresi.) alınan cüzdanınızı Address satırına yazmalısınız.

Site içerisinde ek kazanç olarak Multiply BTC sekmesi içerisinde Dice, Crashes, Roulette oyunları da kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Bu kısmı ben fazla tavsiye etmiyorum.Daha sonra bu konuda deneyimlim sahibi olduktan sonra denemenizde fayda var.Faucetpay'in bir diğer güzel özelliği de, biriktirmiş olduğunuz bütün koinleri tek bir koin'e çevirebilme şansınızın bulunmasıdır. Bunun için Coin Swap sekmesine girmeniz gerekmektedir. 

Koin çekme ve yatırma adımlarından da biraz bahsetmekte fayda var. İçeride oyun oynayabilmek için koin yatırabilirsiniz. Bunun dışında koin çekme adımında sağ üst kısımdan "Withdrawal" butonuna basıp, istediğiniz koin'i seçin. Ardından iki farklı seçenek üzerinden çekim talebinizi girin. Bizlerin önerisi daha az transfer ücreti ödemeniz için Normal çekim işlemini kullanmanızdır. 

Ayrıca faucetpay içerisinde de  PTC tıklaması yapabilmek mümkündür. Dolayısıyla hem musluklardan, hem de site üzerinden PTC ile kazanç sağlanabilir.

Bitcoin nedir nasıl kazanılır diye bir merakınız varsa ücretsiz koinler toplamaya başlayacağınız ilk adresiniz Faucetpay sitesi olmalıdır.

Siteye kayıt olarak ilk adımı atabilirsiniz.Bol kaznçlar.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara

Popular Posts

Recent Posts

Support

Need our help to upload or customize this blog Contact me with details about the blog customization you need.